Tomstraat 4, 3700 Tongeren, België
0486-882581- hoevedesterappel@gmail.com

  • Black TripAdvisor Icon
  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon

© 2019 Hoeve de Sterappel

Ontbijten op zondag

Feestjes

Vergaderingen

Luxe ontbijt op zondag

Eén keer per maand verwelkomen we iedereen voor te komen genieten van een lekker ontbijtje. Welke betere manier dan de dag te starten met een glaasje cava of een warme tas koffie.

 

Tijdens onze ontbijten kan u zich te goed doen aan vers gebakken broodjes, het klassieke molenaars brood, een uitgebreide keuze aan charcuterie, vers gesneden fruit en keuzes tussen zoet en hartig.

Koffie, thee, fruitsap, melk, water en cava zijn in de prijs in begrepen.

Speciale koffies (cappuccino, latté machiato), frisdranken of bieren zijn helaas niet in begrepen maar wel altijd beschikbaar!

 

Wij werken elke maand met streek producten en het is dus elke maand een verrassing, maar ben je nieuwsgierig naar vorige ontbijten? Dan kun je zeker op onze facebook pagina eens spieken.

 

Onze ontbijten komen op €19,5 p.p. en op deze welbepaalde zondagen bent u welkom vanaf 8u tot 11u, dus genoeg tijd om te genieten!

Reserveren is ontzettend belangrijk, zonder reservatie kunnen wij geen tafeltje voor jullie klaar zetten. Reserveren is enkel mogelijk via

0486 88 25 81

 

Onze volgende ontbijten:

Oktober                 zondag 6 oktober

November            zondag 10 november

December            zondag 1 december 

                             zondag 22 december

Feestje te vieren?

In Hoeve de Sterappel kan u ook uw eigen feestjes plannen. Van wandelgroepen, verjaardagfeesten, communifeesten tot huwelijksfeesten kunnen wij u helpen.

Samen met u bespreken we uw feest op maat.

 

Prijzen zijn altijd seizoensgebonden, maar ook de gerechten maken het verschil. Wilt u de kamers er bij huren? Alles is mogelijk.

 

Een standaard menu bevattend 2 hapjes, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert komt meestal op +/- €31,5 p.p. U kan kiezen voor: een drankenpakket (aperitief, frisdranken bieren van de tap, huiswijnen en koffie) van 3u dat komt op €21,5 p.p. of dranken per consumptie of om te werken met grote flessen frisdrank en flessen wijn op tafel.

 

Natuurlijk zijn deze prijzen slechts een richtlijn, het wordt goedkoper als u simpele gerechten neemt en het wordt duurder wanneer je meer gangen neemt.

 

Wilt u meer uitleg? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren, dan maken wij een afspraak.

 

Contacteer ons via hoevedesterappel@gmail.com of

0486 88 25 81

 

Vergaderingen

Wilt u graag een teambuilding verblijf of liever een namiddag/avond vergaderen? Ook dit is mogelijk! Bij ons zijn jullie welkom voor bedrijfsbrunches of diners, maar ook een receptie met hartige hapjes kan bij ons geregeld worden. In een gezellige en rustige omgeving is het mogelijk om in alle rust te vergaderen.

 

Geef ons seintje en wij maken voor u een offerte op maat!

Gezellig brunchen op zondag

Eén keer per maand verwelkomen we iedereen voor te komen genieten van een lekkere brunch. Een mooie samenkomst van ontbijt en middag. 2 maaltijden in 1. 

 

Tijdens onze brunches is er een variatie aan warme en koude gerechten. 

De brunch is altijd inclusief dranken: koffie/thee, huiswijnen, bieren van de tap (christal/grimbergen), cola, cola zero, fanta, plat water, bruis water, cava en 2 verschillende mocktails.

 

Wij werken elke maand met streek producten en het is dus elke maand een verrassing, maar ben je nieuwsgierig naar vorige brunches? Dan kun je zeker op onze facebook pagina eens spieken. 

 

Onze brunches komen op €42,5 p.p. en op deze welbepaalde zondagen bent u welkom vanaf 11u tot 14u, dus genoeg tijd om te genieten!

Reserveren is ontzettend belangrijk, zonder reservatie kunnen wij geen tafeltje voor jullie klaar zetten. Reserveren is enkel mogelijk via

0486 88 25 81

 

Onze volgende ontbijten:

Juni                          zondag 30 juni

Juli                           zondag 28 juli

September             zondag 8 september

Zomer evenementen

Deze zomer komen er ook een tal van evenementen buiten de brunches en ontbijten. 

21 juli

Mosselen à Volonté

Eet zoveel mosselen als je wilt, beschikbaar in natuur, look, witte wijn. Dit voor 21,5€ p.p.

À la carte eten is mogelijk, maar wil je zeker zijn van je mosseltjes gelieve ze te reserveren op voorhand!

11 augustus

Spare ribs à Volonté

Eet zoveel spare ribs als je wilt en dit voor 25€ p.p.

À la carte eten is mogelijk!

15 augustus

Zomerbbq à volonté 

Eet de hele dag door bbq! Kom je bandje halen op voorhand of de dag zelf voor 25€ p.p. en geniet de hele dag van bbq, in en uit de hele dag door. Middag eten en daarna op het gemak de rommelmarkt afstruinen en dan nog een klein hongertje komen stillen of in de avond genieten van bbq met het bandje eet je de hele dag!

De bbq bevat ongeveer 4 soorten vlees en 8 verschillende soorten salades.

À la carte eten is NIET mogelijk!