ZOMERTERRAS
&
EVENEMENTEN

Bistro Hoeve de Sterappel 03.jpg
ZOMERTERRAS

Vanaf 10 juli zijn jullie welkom op ons gloednieuw zomerterras elke zaterdag, zondag en maandag van 11u30 tot en met 17u. Dit zomerterras gaat gepaard met lekker cocktails, koud bier, burgers, quesadilla's en zoveel meer!

Kom jij het ook ontdekken? 

Binnenkort vind je hier onze eetkaart en een echte sneakpeak!

Luxe ontbijt op zondag

Binnenkort, starten we terug met onze luxe ontbijten binnen de hoeve. Tijdens onze ontbijten (ter plaatse) kan u zich tegoed doen aan vers gebakken broodjes 🥖, koffiekoeken 🥐, het klassieke molenaars brood, een uitgebreide keuze aan charcuterie en kazen🧀, vers gesneden fruit🍎, spek, eitjes en verschillende keuzes tussen zoet en hartig. 

 

Cava 🥂, fruitsap, water en verschillende warme dranken (o.a. thee, koffie, chocolademelk, cappuccino...) zijn inbegrepen. 

We werken steeds met verse producten en elke ontbijt heeft zijn eigen touch. 😉

 

De eerstvolgende data’s worden meegedeeld als we terug gaan en weten onder welke voorwaarden dit zich gaat afspelen.

 

Er zijn echter wel enkele aanpassingen! Vanaf heden werken wij met 2 shiften. 

De eerste shift is vanaf 7u30 tot en met 10u. 

De tweede shift start om 10u15 en duurt tot 12u30. Tijdens je reservatie geef je door in welke shift je zou willen komen. Indien je voor de eerste shift kiest, ben je niet verplicht te komen om 7u30. U kan gerust komen om 8u30, maar weet dat uw tafel slechts gereserveerd is tot en met 10u. 

 

Omwille van de coronamaatregelen zal er een combinatie zijn van tafelbediening en afhaal. Maar we verzekeren jullie dat er nog meer keuze zal zijn dan voorheen! Daarom hebben we de prijs veranderd naar 22,5€/persoon, alles inbegrepen.

 

Gelieve tijdig te reserveren via 0470 46 34 18.

Feestje te vieren?

In Hoeve de Sterappel kan u ook uw eigen feestjes plannen. Van wandelgroepen, verjaardagfeesten, communifeesten tot huwelijksfeesten kunnen wij u helpen. Samen met u bespreken we uw feest op maat.

 

Prijzen zijn altijd seizoensgebonden, maar ook de gerechten maken het verschil. Wilt u de kamers er bij huren? Alles is mogelijk.

 

Een standaard menu bevattend 2 hapjes, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert komt meestal op +/- €37,5 p.p. U kan kiezen voor: een drankenpakket (aperitief, frisdranken bieren van de tap, huiswijnen en koffie) van 3u dat komt op €24,5 p.p. of dranken per consumptie of om te werken met grote flessen frisdrank en flessen wijn op tafel.

of de prijzen van de kaart per consumptie

 

Natuurlijk zijn deze prijzen slechts een richtlijn, het wordt goedkoper als u simpele gerechten neemt en het wordt duurder wanneer je meer gangen neemt.

 

Wilt u meer uitleg? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren, dan maken wij een afspraak.

 

Contacteer ons via hoevedesterappel@gmail.com of

0486 88 25 81

 

Vergaderingen

Wilt u graag een teambuilding verblijf of liever een namiddag/avond vergaderen? Ook dit is mogelijk! Bij ons zijn jullie welkom voor bedrijfsbrunches of diners, maar ook een receptie met hartige hapjes kan bij ons geregeld worden. In een gezellige en rustige omgeving is het mogelijk om in alle rust te vergaderen.

 

Geef ons seintje en wij maken voor u een offerte op maat!